Välkommen till Golfhuvudstaden Halmstad Tour –
Golf Digest

Destination Halmstad/Golfhuvudstaden har under fem år genomfört en mycket omtyckt golftävlingsturné runt om i Sverige, primärt i södra delarna av landet. Inför 2019 beslutade man att utveckla turnén vidare tillsammans med Golf Digest som samarbetspartner.

Utöver högklassiga prisbord från våra partners kvalificerar sig de bästa lagen till finalen på Halmstad Golfarena samt Holms Golfklubb. Med andra ord finns det goda skäl att anmäla dig och din spelpartner redan nu. Förhoppningsvis får vi möta båda nya och bekanta ansikten på någon av nedanstående deltävlingar.

Hoppas vi ses!
Eric Franzén, chefredaktör Golf Digest
Camilla Axelsson, projektledare Golfhuvudstaden Halmstad

Om tävlingen

Golfhuvudstaden Halmstad Tour-Golf Digest är årets partävling som du inte får missa! Det är Golfhuvudstadens populära tävlingsturné som återigen genomförs, den här gången med nytt namn och med en ny samarbetspartner – Golf Digest. Tillsammans genomför vi under sommaren 17 spännande deltävlingar runt om i Sverige och på varje plats kvalificerar sig två lag till finalen. I år avgörs finalen på Halmstad Golfarena och Holms Golfklubb mellan den 13-14 september och årets finalboende blir på Scandic Hallandia, i centrala Halmstad. Vilka lag tar hem de härliga utlandsresorna i år – kanske är det ditt lag?

Startavgift: Bestämmer respektive klubb

Anmälan: Min Golf alternativt hos respektive klubb

Spelform:
2-manna Scramble Lagtävling med Golfförbundets rekommendation om beräkning av spelhcp, enligt den nedladdningsbara filen nedan:

Golfhuvudstaden Halmstad Tour – Golf Digest 2019 – Tävlingsbestämmelser

Deltävlingar 2019

Kinds GK8 Juli

Öijared GKFM & EM – 9 Juli

Lerjedalen GK      16 Juli

Landeryd GK – Södra         23 Juli

Bokskogen GK 25 Juli

Hooks GK  3 Augusti

Söderåsen GK 4 Augusti

Knistad GK9 Augusti

 Gräppås GK10 Augusti

Orust GK 11 Augusti

 FINALBANA DAG 1 –   Golfarenan  13 Sept

FINALBANA DAG 2 –      Holms GK  14 Sept

 
 

Golfhuvudstaden Halmstad Tour 2019

Samarbetspartner

Huvudsponsor

Produktsponsor